Siapa Kami?


Syarikat kami, Inani Craft & Design diasaskan pada tahun 1996 di Meru, Klang. Kami pengedar/pembekal cenderahati seramik 'hydrostone' pertama di Malaysia sejak 1996. Sekarang kami turut menawarkan produk dari Plaster of Paris dan Terracotta untuk memenuhi citarasa pelanggan kami. Kami adalah syarikat 100% milik bumiputera. Dan produk kami 100% buatan Malaysia.


Apa yang Menarik?


Lebih 200 jenis corak produk yang kami tawarkan. Anda boleh meminta untuk mengubah warna produk mengikut permintaan anda dan pasangan. Anda juga boleh meminta kami untuk mereka produk baru Khas untuk jamuan anda. Selain itu anda boleh meletak nama anda pada produk cenderahati Inani Craft.


Kenapa Kami?


Anda mesti mahu berkan sesuatu yang menarik, istimewa dan boleh diguna oleh tetamu anda. Anda juga mesti mahu dipuji oleh tetamu dan kenalan. Produk kami unik dan lain daripada yang lain. Anda tak mungkin akan dapat ditempat lain kerana kami adalah pereka dan pengeluar. Kami sudah mempunyai beribu pelanggan yang telah tempah daripada kami dan 95% berpuas hati dan tiada komplain mengenai produk dan servis kami. 

0 comments:

Post a Comment